Betala smidigt med Klarna
Fri frakt över 2 599 kr
Betala smidigt med Klarna
Fri frakt över 2 599 kr

Integritetspolicy

För rörbutiken.se är säkerheten och skyddet av personlig integritet av största vikt. Vi strävar alltid efter att upprätthålla hög nivå av dataskydd och önskar att du känner dig trygg i hur dina uppgifter behandlas, används och hanteras. Vi följer dataskyddsförordningen (GDPR) vid hanteringen av personuppgifter. Nedan förklarar vi dina rättigheter och vår integritetspolicy. Om du har några frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter, tveka inte att kontakta oss. Våra kontaktuppgifter finns längst ner i detta meddelande.

Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?

En personuppgift är information om en levande fysisk person som direkt eller indirekt kan kopplas till den personen. Det inkluderar inte bara namn och personnummer utan även bilder och e-postadresser.

Behandling av personuppgifter omfattar alla åtgärder som utförs med dessa uppgifter i våra IT-system, oavsett om det är på mobila enheter eller datorer. Det innefattar insamling, registrering, strukturering, lagring, bearbetning och överföring. Ibland kan även manuella register omfattas. Vi behandlar personuppgifter för att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig, och vi ser alltid till att endast samla in de uppgifter som är nödvändiga för detta ändamål.

Personuppgiftsansvarig

För alla behandlingar som utförs inom verksamheten på rörbutiken.se ansvarar Pontus Hedins VVS AB. Vårt organisationsnummer är 559159–9070, och vår adress är Vivelgatan 8B, 721 35 Västerås.

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?

Här är några exempel på personuppgifter som vi behandlar:

  • Ditt namn
  • Personnummer
  • Adress
  • Övriga kontaktuppgifter kopplade till ett köp på vår webbplats

Enligt våra köpvillkor behandlar vi dina personuppgifter för att fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund. Uppgifterna som samlas in kan också användas för att ge dig riktade erbjudanden och nyheter rörande rörbutiken.se, som du kan vara intresserad av. Ibland kan uppgifterna även användas för att ge dig riktade erbjudanden och nyheter från andra varumärken. I dessa fall har vi etablerat personuppgiftsbiträdesavtal som innebär att dessa företag behandlar uppgifterna för vår räkning och i enlighet med våra instruktioner.

Personuppgiftsbiträden

Vi använder oss av andra parter som är oberoende personuppgiftsansvariga, inklusive olika IT- och webbleverantörer, samt företag inom frakt- och betallösningar, med flera. Dessa företag fungerar som personuppgiftsbiträden när de hanterar personuppgifter åt våra vägnar. Vi utför nödvändiga kontroller för att säkerställa att personuppgiftsbiträdena garanterar säkerheten och sekretessen för dina personuppgifter. När personuppgiftsbiträden används sker det endast för ändamål som är förenliga med de ändamål vi har för behandlingen.

Aktörer som är självständigt personuppgiftsansvariga

Andra aktörer som vi delar personuppgifter med kan vara myndigheter, inklusive Skatteverket, när vi är skyldiga att lämna ut sådana uppgifter enligt lag eller myndighetsbeslut. När dina personuppgifter delas med en aktör som är självständigt personuppgiftsansvarig gäller den organisationens integritetspolicy och personuppgiftshantering.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

För att säkerställa din förtroende för vår behandling av dina personuppgifter ser vi till att vi inte sparar dem längre än nödvändigt. Enligt lagstiftningen sparas vissa uppgifter i minst sju år.

Vad är dina rättigheter som registrerad?

Enligt gällande lagstiftning har du som registrerad kund hos oss ett antal rättigheter. Du har rätt att få en kopia som visar vilka personuppgifter vi har registrerade om dig. Du kan även begära rättelse av felaktiga uppgifter och i vissa fall radering av hela eller delar av uppgifterna. Vid frågor om dina rättigheter eller liknande, tveka inte att kontakta oss via kundtjanst@rorbutiken.se.

Lisbeth Holgersson
Upplevelsen ägde rum: 09 april 2024
Läs mer
Duschblandaren var enkel att beställa och var lätt att montera
ROBIN B.
Upplevelsen ägde rum: 21 februari 2024
Läs mer
Bra pris och snabb leverans. Leverans blev faktiskt så snabb att jag inte hann få avisering förrän chauffören ringde "10 min från dig". Tur att någon kunde ta emot. Kunde skapat problem.
Consumer
Upplevelsen ägde rum: 12 februari 2024
Läs mer
Fantastiskt utbud och snabb leverans av de grejer vi beställde! Enkelt att navigera på hemsida och hitta det man behöver. Mycket nöjd med min shoppingupplevelse här.
Andreas
Upplevelsen ägde rum: 10 februari 2024
Läs mer
Bra priser och kunnig personal i kundtjänsten som slussade mig till rätt produkter för mitt ändamål. Hatten av!
Per Pettersson
Upplevelsen ägde rum: 08 februari 2024
Läs mer
Stort sortiment och efter guidning av kundtjänst kunde jag det jag sökte. Snabb leverans.
Johan Bertilsson
Upplevelsen ägde rum: 08 februari 2024
Läs mer
Väldigt bra hemsida, bra service och proffsig personal
Daniel
Upplevelsen ägde rum: 16 november 2023
Läs mer
Jag gjorde en mindre beställning/installation på rörbutiken, vilket jag tyckte va väldigt enkelt och smidigt! Även fast jag gjorde en liten beställning så fick jag snabb återkoppling och en installatör bokade upp en tid med mig direkt och gjorde ett väl utfört jobb 😊 Kändes väldigt bra och seriöst!
Previous
Nästa